Bygga en bar därhemma

Det är alltid lika trevligt att träffa sina vänner och ha kul tillsammans. Men du behöver dock inte alltid gå ut på stan för att göra det. Du kan istället till exempel ordna fest hemma. Då kan det vara roligt att ha en egen hemmabar.

Planera för din bar

Det första du behöver är så klart möbler. Själva baren alltså men även stolar så dina gäster kan sitta medans du trollar fram cocktails. Dessutom behöver du en hel del utrustning till baren. I det här skedet är det bäst om du sätter dig ner och gör an lista på allt.

Barens utrustning

Naturligtvis behöver du glas i olika storlekar och utföranden allt beroende på vad du tänker servera. Ska det till exempel vara cocktails så kan du köpa några fina cocktailglas i olika former.

Dessutom behöver du glas till öl och vin om du eller dina gäster föredrar det. En bar behöver också andra småsaker, som shakers, skedar, vispar med mera som du använder om du gör cocktails.

Dekorera mera

Nu till det roligaste av allt: barens dekoration. Här kan du vara hur kreativ som helst och leka med saker som ljusslingor och neonskyltar. Enklast är att skaffa prylar på nätet som du behöver. Sen är det bara att avnjuta festen.