Ett stort intresse för dans

Om du har ett stort intresse för dans så kan det vara bra att du får vara med i ett sammanhang där du får lära dig mer om dans. Visst kan det vara skoj att gå på disco och andra tillställningar där man kan få dansa och ge utlopp för det man tycker om.

För dig mellan 8-14 år

Under skoltid så finns det inte så många tillfällen att få lära sig olika dansstilar utan det gäller att hitta privata aktörer som ger möjlighet till att få lära sig den dansstil som är av intresse. Om du är i åldrarna 8 till 14 år och gillar dans så finns det stora möjligheter till utveckling via Dansskolan Bliss. Den finns på ett stort antal orter i Sverige så kolla in var den närmaste dansskolan finns. Vår och höst så brukar det vara föreställningar där man får visa upp för föräldrar och kompisar vad man lärt sig under terminen.

För dig som är äldre

Om dansen är ett stort intresse så kanske du vill fortsätta med dansen då du blir äldre. Det finns ett stort antal Folkhögskolor för dig som blivit äldre och vill studera dans. Självklart så finns andra dansutbildningar. Vill du verkligen prova dina vingar så kanske Broadway Dance Center i New York är något som kan passa dig. Här får du verkligen utmana dig själv inom ditt stora intresse. Mitt på Manhattan i New York är skolan belägen och du är mitt i händelsernas centrum.