Liseberg

Drömmer du och din familj om en oförglömlig semester då kan ni med fördel börja med att se er om vilket enormt utbud som faktisk finns inom rikets gränser, och för att inte tala om underbara Liseberg som passar såväl barn som vuxna som gillar äventyr. För visst håller du med om att sommar är sol, bad och äventyr? Allt det och mycket mer hittar du i det härliga Göteborg.

Liseberg

Liseberg ligger i det vackra Göteborg och är ett färgglatt tivoli som går i rosa gröna nyanser, och all har vi väl sett den bedårande kaninen som vandrar omkring på tivolit och bjuder alla barn på kramar! Här inne finns det allt en barnfamilj kan önska sig, spökhus, hisnande karuseller, god mat och massor av möjligheter att tävla om fina vinster. Liseberg är verkligen ett riktigt härligt sommar tivoli som kan trötta ut det mest energiska barnet med sina fantastiska attraktioner.

Om du bokar Scandic Hotels Lisebergs paket så bor du med direkt närhet till tivolit och centrum, här får du också stor frukostbuffé och god service. Receptionisterna hjälper gärna dig och din familj med eventuella frågor och funderingar, allt för att din vistelse i Göteborg ska bli så bra som möjligt!