Musik, sport och nöje!

music guitar player outdoor

Vad har dessa tre helt olika kategorier gemensamt? De är tre helt olika ämnen som trots det har något gemensamt som att de förenar folk runt om i världen. Musiken använder samma noter och ackord, det spelar ingen roll vart i världen du befinner dig så kan du spela ett instrument tillsammans med andra så länge du kan läsa noter. Däremot så är det inte säkert att samma typ av musik är populär världen över. Det kan skilja sig en hel del och är en del av tjusningen när du är ute och reser.

Likaså är det med sport. Om vi till exempel tar fotboll som ett exempel så kan alla som någon gång spelat fotboll och kan reglerna vara med och spela en match kanske bara för nöjes skull.

Nöjen är något lite mer personligt, men det är som är gemensamt för alla är att alla vill roa sig på ena eller andra sidan. Många tycker om att resa och se främmande kulturer, uppleva dofterna och ljuden.

För många som ser på sport för nöjes skull får alla tre kategorier uppfyllda. Kanske de reser iväg till någon större stad för att se ett sportevent som fyller stadion med massor av musik i de små pauserna.