Skäm bort dig själv

Det är alltid trevligt att få skämma bort sig själv med olika saker. Det behöver inte alltid vara att man köper sig något nytt plagg utan det kan vara en behandling av något slag eller att man ger sig själv en trevlig resa någonstans.

Unna dig något speciellt

Under vissa årstider så kanske vi vill unna oss något speciellt. Hösten kan vara en tid då vi vill skämma bort oss mer än vad vi brukar göra. ge dig själ vad du förtjänar och skaffa dig en helt ny frisyr eller boka den där spabehandlingen du längtat efter så länge. Vill du kan du även skämma bort någon i din närhet så du får sällskap på den behandling du bokat.

Boka en weekendresa

För att få uppleva något extra så kanske en weekendresa till något närliggande land kan vara något som piggar upp. Ta ledigt en fredag och måndag från arbetet. Boka en resa för att få komma iväg och se något annat än din hemstad. Det finns många trevliga städer att resa till där flygtiden inte är allt för lång. Var du åker har egentligen inte så stor betydelse utan det är upplevelsen att få se något annat.