Upplev London

När det kommer till olika sorters nöjen är det få städer som har ett så brett utbud som London. Den engelska huvudstaden har dels en lång historia som gör den intressant men också mycket sport, musikaler och andra nöjen för den intresserade.

Just musikaler är något allt fler upptäcker tjusningen med och i London finns det massor med olika att välja bland. Book of Mormon, Lion King och Mamma Mia är bara några av de världskända musikaler som du kan uppleva om du åker till London.

Men London erbjuder så mycket mer för dig som turist. Om du gillar fotboll är detta verkligen staden för dig. Storklubbar som Arsenal och Chelsea samt uppstickare som Tottenham, Crystal Palace och West Ham gör att det ofta finns matcher som du kan följa när du är på plats i London. En helg med både musikalbesök och fotboll låter väl roligt?

Slutligen vill vi slå ett slag för att upptäcka Londons gator och allt som finns där. Big Ben, Buckingham Palace och Tower Bridge är bara några av de klassiska platser som finns att besöka.

Så boka in en tur till den engelska huvudstaden i höst. Vi törs nästan lova att du inte kommer ångra dig.